Open Huis ’t Station

mei 12, 2019 door     Reacties uitgeschakeld voor Open Huis ’t Station    Categorie: Nieuws

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geslaagd open huis

Afgelopen zaterdag 11 mei was het dan zover. De dag waarop onze vogelwerkgroep het nieuwe home openstelde voor het publiek. In de voorafgaande weken werd door vele leden in en rondom het gebouw alles in het werk gesteld om een goede indruk achter te laten. En dat is gelukt!

Nadat pastoor Calo het home had gezegend waren vanaf 10.00 uur al meteen de eerste bezoekers aanwezig. En omdat de aangekondigde regen niet kwam en we zelfs van een voorjaarszon mochten genieten werden we toch enigszins verrast door de gestage inloop, naar schatting 300 bezoekers hebben we mogen verwelkomen. Aan de kinderen was ook gedacht, er was de mogelijkheid om een nestkast in elkaar te zetten en mee naar huis te nemen, de voorraad was tegen het einde van de open dag (helaas) helemaal op!

Alle bezoekers waren vol lof over het resultaat van de vele uren werk die in en rondom het gebouw gestoken zijn. Om 14.00 uur was de open dag ten einde en konden de in groten getale aanwezige leden terugkijken op een succesvolle open dag. Dank aan alle leden en sponsors die dit mogelijk hebben gemaakt.

Reacties zijn uitgeschakeld.